В роботі YouTube стався масштабний збій - перші подробиці
Категорія
Технології
Дата публікації

В роботі YouTube стався масштабний збій - перші подробиці

В роботі YouTube стався масштабний збій - перші подробиці
Джерело:  online.ua

У ніч 17 жовтня в роботі популярного відеохостингу YouTube стався масштабний збій. На даний момент роботу сервісу вдалося відновити, передає ONLINE.UA.

Представники компанії оперативно відреагували на скарги користувачів. Варто зазначити, що тимчасово не працювали й інші ресурси YouTube такі як: YouTube TV та YouTube Music.

"Дякуємо за ваші повідомлення про складнощі з YouTube, YouTube TV та YouTube Music. Ми працюємо над вирішенням цієї проблеми і повідомимо вас про те, коли все запрацює. Просимо вибачення за будь-які незручності, що можуть виникнути", - написали у своєму Twitter представники компанії.

Згодом з'явилося повідомлення про те, що роботу сервісу відновлено.

Нагадаємо, що раніше головний директор з продукту Youtube Ніл Мохан заявив, що відеохостинг вводить функцію платної підписки на канали з більш ніж 100 тисячами підписників. Мохан зазначив, що про це просили блогери-зірки, заявивши, що для них реклама фактично залишалася єдиним джерелом заробітку на платформі.

Як повідомляв ONLINE.UA раніше,  користувачі популярного ресурсу YouTube розповіли, що побачили рекламу декількох порносайтів, переглядаючи відео.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?