У Москві затримали заступника "голови" Криму: перші подробиці
Категорія
Події
Дата публікації

У Москві затримали заступника "голови" Криму: перші подробиці

У Москві затримали заступника "голови" Криму: перші подробиці
Джерело:  РБК

У Москві затримали "віце-прем'єра" окупованого Криму Віталія Нахлупіна. Заступника Сергія Аксьонова підозрюють в махінаціях, пов'язаних з дорожнім будівництвом на анексованому півострові, повідомляє ONLINE.UA з посиланням на РБК.

У регіональному управлінні МВС пов'язали затримання Нахлупіна з розкраданням держкоштів, що пов'язано з дорожніми тендерами. Саме він курирував дорожнє будівництво, а також відповідав за реалізацію федеральної цільової програми по частині будівництва доріг.

"Влада" і "силовики" Криму офіційно відмовляються коментувати арешт заступника Аксьонова. Але анонімно розповідають, що вранці 17 жовтня в комітеті конкурентної політики окупованого Криму і в Службі автомобільних доріг були проведені обшуки співробітниками ФСБ і все оточили ОМОНом. Є інформація, що були вилучені документи по "Кримській залізниці" і "Крименерго".

Аксьонов вже прокоментував затримання Нахлупіна. Він заявив, що суд розбереться в скандальній справі.

"Недоторканних немає і не буде. Важливо не хто затриманий, а за що. Все, хто переступив або тільки збирається порушити закон, повинні знати: покарання невідворотне", - написав Аксьонов на своїй сторінці в соцмережі.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що в Росії затримали колишнього регіонала Миколу Рудковського, який раніше був міністром транспорту і зв'язку України.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?