Вчені назвали головну умову довголіття
Категорія
Світ
Дата публікації

Вчені назвали головну умову довголіття

Вчені назвали головну умову довголіття
Джерело:  online.ua

Наявність вітамінів і мінералів у певній кількості значно впливає на стан організму та на тривалість людського життя. До такого висновку дійшли фахівці в американському Науково-дослідному інституті при дитячій лікарні в Окленді. Саме цей фактор вчені вважають головною умовою довголіття, передає ONLINE.UA з посиланням на MedicalXpress.

"Всі хімічні сполуки в організмі повинні міститися на оптимальному рівні. Це забезпечить більш довге життя і міцне здоров'я.При дефіциті вітамінів і мінералів організм спрямовує їх на підтримку найважливіших функцій, нехтуючи іншими. Так, нестача вітаміну К і селену впливає на зниження вироблення ферментів, що сприяють здоров'ю артерій. Це збільшує ризик розвитку серцево-судинних захворювань", - сказано в повідомленні.

За словами вчених, люди знають про користь тільки декількох з'єднань, наприклад, аскорбінової кислоти. Вчені ж радять додати в раціон таурин, ерготионеїн, каротиноїди лютеїн, зеаксантин, лікопен, - і каротин, -кріптоксантін і астаксантин. Ці речовини необхідні для продовження тривалості життя.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що природна речовина фізетін, що міститься в багатьох овочах і фруктах, позитивно впливає на тривалість життя людини, а також блокує процеси старіння. Такий висновок зробили американські вчені.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?