Аріана Гранде нарешті прокоментувала скасування заручин
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Аріана Гранде нарешті прокоментувала скасування заручин

Аріана Гранде нарешті прокоментувала скасування заручин
Джерело:  online.ua

Відома американська співачка Аріана Гранде, яка нещодавно несподівано скасувала заручини з телеведучим Пітом Девідсоном, прокоментувала своє рішення, заявивши, що вона і її екс-бойфренд "будуть рухатися далі", передає ONLINE.UA.

За попередніми даними, причиною завершення стосунків Аріани та Піта стала раптова смерть екс-бойфренда співачки – репера Мак Міллера. ЗМІ стверджують, що Гранде була дуже пригніченою та задумалась над тим, що вона поквапилась із заручинами.

Друзі Піта Девідсона зізнаються, що він дуже засмучений через рішення коханої.

"Піт був спустошений через те, що у них нічого не склалось. Аріана – кохання всього його життя і споріднена душа. Він сподівається, що ще не все втрачено, що вони зможуть відновити стосунки в недалекому майбутньому. У цій історії повинен бути казковий кінець", – розповідають джерела видання.

Саме Гранде прокоментувала розрив в Instagram-stories. Зірка подякувала Девідсону за підтримку.

"Пора ненадовго сказати Інтернету: "Бувай". Складно не натикатися на новини, які я намагаюся зараз не читати. Все це дуже сумно, і ми намагаємося рухатися далі. Кохаю тебе. Дякую, що завжди був поруч", – написала співачка.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що популярна американська співачка Селена Гомес випустила новий кліп на пісню Back to You. Шанувальники вважають, що цей ролик вона присвятила своїм складним відносинам з Джастіном Бібером.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?