У Кремлі назвали можливі причини вибуху в окупованій Керчі
Категорія
Світ
Дата публікації

У Кремлі назвали можливі причини вибуху в окупованій Керчі

У Кремлі назвали можливі причини вибуху в окупованій Керчі
Джерело:  online.ua

Вибух в коледжі в окупованій Керчі стався в результаті теракту. З такою версією виступили в Національному антитерористичному комітеті РФ. Цю версію не виключили в Кремлі, повідомляє ONLINE.UA з посиланням на росЗМІ.

Повідомляється, що вибух в коледжі стався близько 12:00. Під час вибуху загинули 10 осіб, ще 50 учнів і співробітників навчального закладу отримали поранення.

Очевидці вибуху в Керчі повідомляють, що поруч з будівлею коледжу нібито перебувала стороння людина. Деякі кажуть, що чоловік щось підкинув, інші - що зайшов всередину і щось залишив. Також з'явилися чутки, що в керченському коледжі намагалися захопити заручників. Цю інформацію поки офіційно не підтвердили.

Прес-секретар російського президента Дмитро Пєсков повідомив, що Володимиру Путіну по лінії різних відомств доповіли про вибух в Керчі. Президент доручив МОЗ та МНС вжити заходів для надання допомоги постраждалим, а силовикам ФСБ і слідчих органів доручив "негайно встановити причини вибуху".

Раніше ONLINE.UA публікував фото і відео з місця вибуху в коледжі в окупованій Керчі.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?