Теракт у Керчі: опубліковані фото підозрюваного
Категорія
Події
Дата публікації

Теракт у Керчі: опубліковані фото підозрюваного

Теракт у Керчі: опубліковані фото підозрюваного
Джерело:  online.ua

В мережі опублікували фото юнака, який нібито влаштував теракт у коледжі міста Керч, що в анексованому Криму. Знімки опублікував новинний інтернет-проект Mash в своєму Twitter, передає ONLINE.UA.

Вказано, що хлопець нібито зайшов до коледжу з автоматом і підірвав бомбу.

"Фотографія терориста. Цю людину в Керчі зараз шукають всі. Він зайшов зі зброєю в школу, відкрив стрілянину і підірвав бомбу. Якщо ви побачите його на вулиці – втікайте зараз же і телефонуйте в поліцію", - сказано в повідомленні.

Окрім того, зазначається, що друга фотографія стрілка була зроблена на території коледжу перед нападом.

"У будівлю політеху він зайшов в одному одязі, там – переодягнувся", - повідомляє Mash.

Раніше директорка політехнічного коледжу в Керчі Ольга Гребеннікова заявила, що вибух, який стався у навчальному закладі, був терактом. За її словами, невідомі забігли у приміщення і розстрілювали усіх, хто перебував усередині.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що в окупованому Криму сталася страшна НП — вдень 17 жовтня в технікумі Керчі прогримів вибух, в результаті якого загинули і постраждали десятки людей.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?