Путін вперше прокоментував кривавий теракт в Керчі
Категорія
Події
Дата публікації

Путін вперше прокоментував кривавий теракт в Керчі

Путін вперше прокоментував кривавий теракт в Керчі
Джерело:  online.ua

Президент Росії Володимир Путін заявив, що мотиви і версії вибуху в окупованій Керчі ретельно вивчаються і про результати цієї роботи громадськість буде проінформована. Про це він повідомив перед тим, як виступити з заявою за підсумками своїх переговорів з президентом Єгипту Абдель Фаттаха ас-Сісі, передає ONLINE.UA з посиланням на ТАСС.

"Мотиви і версії цієї трагедії ретельно вивчаються. За результатами цієї роботи правоохоронних органів і спеціальних служб громадськість буде проінформована", - сказав Путін.

Нагадаємо, що раніше ставленик Росії в окупованому Криму Сергій Аксьонов заявив, що в результаті вибуху політехнічному коледжі в Керчі загинули 18 людей, а ймовірний виконавець теракту наклав на себе руки.

Пізніше оперативно було встановлено особу юнака, який прийшов у коледж безпосередньо перед подією, і, виходячи з відеозапису, тримав у руках рушницю. Ним виявився студент 4 курсу коледжу 18-річний Владислав Росляков. Його тіло з вогнепальним пораненням виявлено в одному з приміщень коледжу.

Раніше ONLINE.UA публікував  фото і відео з місця вибуху в коледжі в окупованій Керчі.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?