Зате зачіска не зіпсувалася: Трамп не поділився парасолькою з дружиною, чим обурив мережу
Категорія
Світ
Дата публікації

Зате зачіска не зіпсувалася: Трамп не поділився парасолькою з дружиною, чим обурив мережу

Зате зачіска не зіпсувалася: Трамп не поділився парасолькою з дружиною, чим обурив мережу
Джерело:  online.ua

Американський глава Дональд Трамп знову публічно осоромився. Президент США показав, як не по-джентльменськи ставиться до дружини, яку залишив мокнути під дощем, не дивлячись на те, що в руках тримав парасольку.

Відео з обурливим конфузом Трампа опублікували американські ЗМІ, повідомляє ONLINE.UA.

У ролику показано, як Трамп з дружиною разом йдуть під дощем, посміхаючись журналістам. Але при цьому президент США ховає голову під парасолькою, а Меланія йде поруч. У відео також видно, що Трамп хвалиться відмінним інтерв'ю Меланії і показує на неї пальцем, але не помічає, як перша леді США мокне під дощем.

Користувачі мережі обурилися тому, що президент США не запропонував дружині парасольку під час дощу. Вони також жартують, що Трамп залишив Меланію мокнути під дощем тільки заради того, щоб зберегти свою зачіску.

Поряд з курйозом, в який потрапив Трамп, в мережі набирає популярності фото принца Гаррі і Меган Маркл, яка захопила громадськість своєю ввічливістю і відданістю чоловікові. Герцогиня Сассекська підкорила мережу тим, що зворушливо тримала парасольку над чоловіком під час його виступу перед публікою в Австралії. Її навіть поставили в приклад Дональду Трампу.

"Трамп, вчись! Любов допомагає тримати парасольку для когось іншого!" - іронічно написали шанувальники королівської сім'ї.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що Меланія Трамп потрапила під критику за свій наряд під час візиту в Африку. Її вибір назвали глобальною помилкою, порівнявши костюм першої леді США з образом колонізатора.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?