Кращі годинники з недорогих: рейтинг від Watch4You
Категорія
Технології
Дата публікації

Кращі годинники з недорогих: рейтинг від Watch4You

Кращі годинники з недорогих: рейтинг від Watch4You
Джерело:  online.ua

Років 15 тому, коли почали масово поширюватися мобільні телефони, багато людей переставали користуватися наручним годинником. Навіщо, якщо в руках і так постійно є девайс, який показує час? Зараз годинники переможно повертаються. В основному, завдяки модникам: зверніть увагу на кількість фото наручних хронометрів у модних блогерів. Багато людей взагалі є власниками кількох примірників на різні випадки життя.

Що робити, якщо в своєму розпорядженні немає грошей на покупки дорогих аксесуарів, але носити брендові моделі хочеться? Зверніть увагу на рейтинг інтернет-магазину годинників Watch4You, в якому ми зібрали 5 хороших, недорогих і затребуваних марок.

Casio - високотехнологічний японський виробник

«Касіо» - один з провідних і авторитетних світових брендів, який спеціалізується на фабричних годинниках з кварцовим механізмом. Він робить і досить дорогі моделі (MRG MRG-G1000 вартістю близько $ 3 тис., Edifice EQW-A1200DC-1A), і дуже бюджетні. Останні можна купити від 370-400 грн. і вище.

Аксесуари «Касіо» функціональні і корисні, компанія однією з перших впроваджує інноваційні технології. Навіть серед бюджетних моделей зустрічаються циферблати з подвійним часом, крокоміром, таймером зворотного відліку, зручним підсвічуванням.

Q&Q: найдоступніший бренд в світі

Назва Q&Q розшифровується як Quantity & Quality (кількість і якість). Вироби дійсно дуже різноманітні і виконані в різних стилях: діловому, спортивному, фешн. Їх об'єднує доступна вартість і високі стандарти якості. Завдяки використанню механізмів Miyota моделі дуже точні. Виробник Q&Q - японська компанія Japan CBM, яка робить аксесуари в середньому і бюджетному ціновому сегменті вже 40 років. Стильні моделі бренду продаються за ціною від 350 грн.

Guardo: перш за все - дизайн

Торгова марка Guardo з 2000 року спочатку розробляла дизайн аксесуарів для інших виробників, і тільки потім почала робити годинники самостійно. Її вироби незмінно притягують погляди. Їх родзинка - корпуси і браслети з медичної сталі і гіпоалергенні покриття IP (Ion Platinum), що не стирається . У виробах використовуються популярні механізми Miyota, а виробничі потужності розміщені в Гонконзі. Жіночі та чоловічі годинники можна купити від 400 грн.

Slava - український бренд, європейська якість

Торгова марка Slava зареєстрована в 2012 році в Польщі, хоча по факту годинники випускаються на українському підприємстві. Для них використовуються вже згадані японські механізми Miyota. Відмінні характеристики виробів - надійність, ударостійкість і привабливий дизайн. Slava робить чоловічі та жіночі моделі з кварцовими і механічними механізмами. Ціна виробів стартує від 400-450 грн.

Calypso: для вільних духом

Calypso - іспанський бренд, названий на честь легендарного корабля Жак-Іва Кусто. Моделі бренду дуже різноманітні, багато які з них виконані в специфічному дайверскому стилі. Годинники Calypso - одні з найбільш купованих в Європі, над їх створенням працюють талановиті дизайнери і технологи. Ціна оригінальних і привабливих виробів стартує від 1000 грн.

Який з недорогих брендів кращий?

Навіть бюджетні брендові вироби хороші тим, що продаються з гарантією і відповідають заявленим характеристикам. На питання, який з брендів краще, неможливо відповісти однозначно. Вироби кожного виробника мають індивідуальні риси, в цьому їх чарівність і практичний сенс.

Перед покупкою визначтеся з бюджетом і необхідними характеристиками. У недорогому брендовому сегменті обов'язково знайдеться модель, відповідна за всіма параметрами.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?