Бойовики продовжують провокації на Донбасі: серед бійців ЗСУ є поранені
Категорія
Події
Дата публікації

Бойовики продовжують провокації на Донбасі: серед бійців ЗСУ є поранені

Бойовики продовжують провокації на Донбасі: серед бійців ЗСУ є поранені
Джерело:  online.ua

Ситуація на Донбасі залишається складною, але контрольованою українськими військовими. Бойовики продовжують провокації на усіх напрямках, але бійці ЗСУ не поступаються ворогові і адекватно відповідають на всі вогневі атаки.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням прес-центр штабу ООС.

За минулу добу ворог 17 разів відкривав вогонь по позиціях ЗСУ, застосовуючи заборонену зброю. З 120-мм мінометів окупанти обстрілювали захисників Талаківці, з 82-мм мінометів вели вогонь в районі Гнутового, Новолуганського, Широкино і Лебединського. Також під ворожий вогонь потрапили українські військові в районі Катеринівки, Авдіївки, Верхньоторецька, Новотроїцького, Новомихайлівки, Старогнатівці і Павлопіля.

В ході бойових дій двоє українських захисника отримали поранення. За даними розвідки, за минулу добу було поранено чотирьох бойовиків.

"З початку поточної доби противник з гранатометів, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї двічі обстріляв позиції ООС поблизу Гнутового і Водяного. Втрат немає", - йдеться в звіті.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що на Донбасі загинув 20-річний український захисник, якого застрелив ворожий снайпер.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?