Масове вбивство в Керчі: кількість загиблих зросла до 20 осіб
Категорія
Події
Дата публікації

Масове вбивство в Керчі: кількість загиблих зросла до 20 осіб

Масове вбивство в Керчі: кількість загиблих зросла до 20 осіб
Джерело:  online.ua

Число жертв масового вбивства в коледжі Керчі зросла до 20 осіб, серед яких 15 студентів. Ще більше 50 людей отримали поранення - п'ятеро з постраждалих в комі, повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Интерфакс.

На даний момент процедура впізнання завершена для всіх 20 загиблих. У списку загиблих числяться 15 студентів, з яких шестеро неповнолітніх, і п'ятеро співробітників коледжу, в якому відбулося масове вбивство.

У російському Міністерстві охорони здоров'я уточнили, що під час маосовго вбивства в Керчі постраждали 68 осіб, з них 20 загинули, 6 осіб отримали амбулаторну допомогу, решта в стаціонарах.

"З 10 реанімаційних хворих 5 - в коматозному стані, вони всі перенесли операції. У них травматичний і геморагічний шок, пошкоджені судини, велика крововтрата", - йдеться в повідомленні Міністерства охорони здоров'я РФ.

Після кривавої бійні в коледжі Керчі було порушено кримінальну справу за статтею "Теракт", пізніше її перекваліфікували на статтю "Масове вбивство".

Очевидці в коледжі Керчі розповіли, що спочатку в навчальному закладі стався вибух, а після нього стало чутно постріли. Як з'ясувалося, стрільцем виявився 17-річний студент Владислав Росляков, який влаштував теракт, а після наклав на себе руки.

"Він бігав з автоматом і стріляв у всіх, кого міг знайти. Студенти тікали з коледжу і ховалися від стрілка в кущах", - розповідають в соцмережах очевидці трагедії.

Також в мережі опублікували страшні відео, зняте усередині керченського коледжу під час стрілянини. На них видно як стрілок переслідує студентів, залишаючи за собою тіла загиблих і поранених, які не встигли втекти.

Раніше ONLINE.UA публікував фото стрілка, який підозрюється в масовому вбивстві в коледжі Керчі.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?