Падіння Су-27 під Вінницею: опубліковано фото загиблого підполковника США
Категорія
Події
Дата публікації

Падіння Су-27 під Вінницею: опубліковано фото загиблого підполковника США

Падіння Су-27 під Вінницею: опубліковано фото загиблого підполковника США
Джерело:  online.ua

В результаті аварії українського літака Су-27 під Вінницею загинув американський підполковник Сет Неринг з позвивним "Джетро". Він був пілотом 194-й бойовий ескадрильї Каліфорнійської повітряної національної гвардії, повідомляє ONLINE.UA.

Фото загиблого американського пілота під час катастрофи Су-27 під час навчань "Чисте небо-2018" під Вінницею опублікував в сосцеті журналіст HansNichols.

Нагадаємо, разом з американським пілотом під час аварії загинув український полковник Іван Петренко. Він разом Сетом Нерингом знаходився на борту Су-27, який розбився між населеними пунктами Бердичів і Хмільник ввечері 16 жовтня.

В даний час по даній трагедії триває слідство. На місці катастрофи Су-27 знайдені чорні ящики, інформація з яких опрацьовується експертами.

Слід зауважити, що загиблий під час аварії Су-27 під Вінницею українець Іван Петренко був одним з кращих льотчиків України. Він брав участь в бойових діях на Донбасі.

Нагадаємо, з 8 по 19 жовтня в Хмельницькій і Вінницькій областях України проходять найбільші міжнародні військові навчання "Чисте небо-2018". У них задіяно понад 40 літальних апаратів, в числі яких літаки НАТО.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що на місці катастрофи Су-27 знайдено чорний ящик, розшифровка інформації з якого дозволить встановити причину катастрофи літака.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?