Цукерберга хочуть усунути з посади голови правління Facebook
Категорія
Технології
Дата публікації

Цукерберга хочуть усунути з посади голови правління Facebook

Цукерберга хочуть усунути з посади голови правління Facebook
Джерело:  online.ua

Найбільші акціонери Facebook Inc виступили з пропозицією усунути генерального директора Марка Цукерберга з посади глави ради директорів. Вони вважають, що засновник соцмережі погано впорався з декількома серйозними скандалами, передає ONLINE.UA з посиланням на "Голос Америки".

Зазначається, що до цієї пропозиції долучилися Казначеї зі штатів Іллінойс, Род-Айленд і Пенсильванія, а також ревізор міста Нью-Йорк Скотт Стрінґер.

"У пропозиції, яку винесуть на голосування на щорічній зустрічі акціонерів компанії у травні 2019 року, раду директорів Facebook просять зробити роль глави незалежною посадою. На їхню думку, відсутність незалежного голови ради директорів і упущення призвели до того, що компанія Facebook "погано впоралась" із рядом серйозних суперечок, в тому числі щодо втручання Росії у вибори в США та витоку даних Cambridge Analytica", - сказано в повідомленні.

Як відомо, Марк Цукерберг володіє близько 60% голосів.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що  Facebook хоче ввести плату за доступ.  Аналітики зробили підрахунки і з’ясували, що вартість такої підписки на соціальну мережу буде дорівнювати близько 80 доларам на рік.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?