Путін терпить повне фіаско: Порошенко виступив з гучною заявою
Категорія
Політика
Дата публікації

Путін терпить повне фіаско: Порошенко виступив з гучною заявою

Путін терпить повне фіаско: Порошенко виступив з гучною заявою
Джерело:  online.ua

Стратегія російського глави Володимира Путіна по Україні повністю провальна. Він уже почав терпіти повне фіаско, тому що повністю залишився без союзників в світі.

З такою заявою виступив президент України Петро Порошенко в ефірі українського каналу, повідомляє ONLINE.UA.

Порошенко вважає, що Путін домагається на Донбасі повторення чеченського сценарію, коли Грозний був знищений, а кількість жертв війни досягала сотні тисяч. Український глава пообіцяв, що не допустить цього сценарію на Донбасі.

"Це те, чого Путін хоче, це той подарунок, який ми ніколи не зробимо. Стратегія Путіна зараз терпить повне фіаско, він не має союзників в світі, дуже шкодує, що втратив церкву, має глибоку економічну кризу, і пояснити навіщо це було, коли Україна була дружньою сусідньою державою, нікому не може і не зможе", - переконаний Порошенко.

Також український лідер зазначив, що навіть якщо Путіну запропонувати Донбас в обмін на мир, то в Україні не буде ні миру, ні території. Порошенко підкреслив, що мир в країні в обмін на капітуляцію - неприйнятний варіант, так як Путін нікому нічого не віддає, якщо на нього не чинити тиску, яскравим прикладом чого є захоплення Абхазії та інших територій.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше Порошенко оприлюднив сценарій, за яким Україна буде звільняти Донбас.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?