"Переживаю за тебе": Кольченко написав зворушливого листа Сенцову
Категорія
Україна
Дата публікації

"Переживаю за тебе": Кольченко написав зворушливого листа Сенцову

"Переживаю за тебе": Кольченко написав зворушливого листа Сенцову
Джерело:  Укрінформ

Український політв'язень Олександр Кольченко написав листа режисеру Олегу Сенцову після того, як той був змушений припинити голодування. Про це повідомила правозахисниця Тетяна Щур, передає ONLINE.UA з посиланням на "Укрінформ".

Кольченко попросив Сенцова не здаватися, а також нагадав, що всі імперії не вічні.

"Привіт, Олеже... Весь період твого голодування намагався в міру можливості відслідковувати новини про тебе; дуже переживаю за тебе. Дуже важко змиритися з думкою про те, що перебуваючи тут, ти як крихта – безсилий, не спроможний ні на що вплинути. Мені дуже важко уявити ту міру, в якій ти почуваєшся втомленим і розчарованим... Не впадай у відчай і пам'ятай, що імперії не вічні, тирана перекинуть. Із кожним днем упевненість у цьому все сильніша. Одужуй скоріше! Бережи себе" – попросив Сенцова Кольченко.

Щур уточнила, що "лист уже в Олега".

Нагадаємо, що Олег Сенцов повідомив про початок голодування 14 травня 2018 року з вимогою відпустити всіх українців, засуджених в РФ за політичними мотивами. Лікарі підтримували його життя за допомогою спеціальних поживних сумішей. Український режисер оголосив про завершення голодування 6 жовтня.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що на даний момент ніхто з фахівців не може сказати, чи виживе український режисер Олег Сенцов, який перебуває в колонії в російському місті Лабитнангі.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?