Готувався масштабний теракт: в Німеччині повідомили тривожні новини
Категорія
Події
Дата публікації

Готувався масштабний теракт: в Німеччині повідомили тривожні новини

Готувався масштабний теракт: в Німеччині повідомили тривожні новини
Джерело:  online.ua

В Німеччині поліції вдалося запобігти масштабному теракту, який готувало на території країни терористичне угруповання " Ісламська держава", передає ONLINE.UA з посиланням на Süddeutsche Zeitung.

Зазначається, що в ФРН мали в'їхати три групи терористів. Напад повинен був бути здійснений на один з музичних фестивалів.

"Основна роль в реалізації теракту відводилася парі німецьких ісламістів , яка в 2015 році відправилася до Сирії, де долучилася до ІДІЛ.Жінка, яка прийняла іслам, займалася пошуком жінок в північній частині Німеччини, які б оформили шлюб з членами угрупування, щоб вони легально потрапили в країну. Однак одна з жінок, з якою вона контактувала, працювала на Федеральне відомство з охорони конституції", - сказано в повідомленні.

На щастя, німецька поліція вчасно дізналася про планування терактів і зразу ж відкрила кримінальну справу, розповів генпрокурор Петер Франк.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що  в Сирії сталася серія терактів  в провінції Ес-Сувейда. Ця атака є однією з найкривавіших з початку війни в Сирії. В результаті терактів загинули вже понад 220 осіб, серед яких багато жінок і дітей.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?