Порошенко вперше прокоментував масове вбивство в Керчі - відео
Категорія
Події
Дата публікації

Порошенко вперше прокоментував масове вбивство в Керчі - відео

Порошенко вперше прокоментував масове вбивство в Керчі - відео
Джерело:  online.ua

Президент України Петро Порошенко прокоментував масовий розстріл в Керчі у місцевому коледжі - він висловив співчуття українцям, які втратили дітей і близьких під час трагічних подій, передає ONLINE.UA з посиланням на прес-службу українського лідера.

"В Керчі трапилося жахливе вбивство. Прокуратура Автономної республіки Крим порушила кримінальне провадження за статтею теракт", – сказав він.

Порошенко зазначив, що на даний момент у полі зору розлідування – "особистості потенційного вбивці та жахливі наслідки його дій".

"Розслідування таких справ є важливим для України, адже Крим – це українська територія. Українці, що живуть в окупації на півострові, є громадянами нашої держави... Коли гинуть українські громадяни, де б це не відбувалося – це трагедія",– додав глава держави.


Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?