Масове вбивство в Керчі: опубліковані шокуючі відео з місця трагедії (18+)
Категорія
Події
Дата публікації

Масове вбивство в Керчі: опубліковані шокуючі відео з місця трагедії (18+)

Масове вбивство в Керчі: опубліковані шокуючі відео з місця трагедії (18+)
Джерело:  YouTube

У мережі опублікували моторошні відео масового розстрілу в окупованій Керчі, де 17 жовтня в політехнічному коледжі загинула 21 особа і ще понад 50 постраждали, передає ONLINE.UA з посиланням на "Керч. Інфо".

Перше шокуюче відео зняли студенти коледжу в Керчі під час жахливої стрілянини у приміщенні навчального закладу. На записі чутно гучні постріли та крик переляканих студентів і викладачів, які намагаються втекти від нападника і сховатися у безпечному місці. Зрештою, кільком студенткам вдалося втекти через відчинене вікно на першому поверсі коледжу.

На другому відео видно, як на території навчального закладу десятки рятувальників виносять поранених на носилках. На місце інциденту приїхала військова машина. Окрім того, деякі з постраждалих сидять на газоні в крові. Працівники поліції допитують очевидців трагедії.

Нагадаємо, кількість жертв стрільця, який влаштував масове вбивство в політехнічному коледжі Керчі, збільшилася до 21 людини. Вдень 18 жовтня загинула поранена студентка, яку вертольотом перевозили до Сімферополя.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше президент України Петро Порошенко прокоментував масовий розстріл в Керчі у місцевому коледжі  — він висловив співчуття українцям, які втратили дітей і близьких під час трагічних подій.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?