Росія активно модернізовує нові ядерні бункери - перші подробиці та фото
Категорія
Світ
Дата публікації

Росія активно модернізовує нові ядерні бункери - перші подробиці та фото

Росія активно модернізовує нові ядерні бункери - перші подробиці та фото
Джерело:  online.ua

Росія модернізовує військові бункери для зберігання ядерної зброї у Калінінградській області - це підтверджують нові супутникові знімки, які були опубліковані на сайті CNN, передає ONLINE.UA.

Вказано, що ці знімки були зроблені в період між 19 липня та 1 жовтня. Дослідження компанії ImageSat International, комерційної супутникової фірми, підтверджують, що велика модернізація ведеться щонайменше у чотирьох місцях по всьому регіону.

"Набір зображень показує 40 нових бункерів на стадії будівництва, які збільшують потужності поблизу Приморська, другого за величиною в Росії порту на Балтійському морі. Нові бункери оточують старі, менші бункери в центрі зображення. Знімки від 18 липня показують, що бункери будуються; через 10 тижнів бункери здаються готовими", - сказано в повідомленні.

Окрім того, неподалік на північ від Калінінграда, зображення показують оновлення Чкаловської авіабази: нову залізницю та встановлення системи, яка дозволить літакам приземлятися в незручну погоду.

Як повідомляв ONLINE.UA, викриття під Києвом бункеру з макетами зброї, боєприпасів та вибухівки, про які гучно заявила прокуратура, як про розкриття арсеналу зброї, продовжує розбурхувати соціальні мережі.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?