Оксана Марченко здивувала мережу відвертим фото
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Оксана Марченко здивувала мережу відвертим фото

Оксана Марченко здивувала мережу відвертим фото
Джерело:  online.ua

Українська телеведуча Оксана Марченко, яка є кумою президента Росії Володимира Путіна і дружиною українського політика Віктора Медведчука, опублікувала нову відверту світлину на своїй сторінці в Instagram, передає ONLINE.UA.

На фото Марченко повністю оголена лежить на животі, прикривши сідниці рушником. Зірка написала, що перед тим, як щось почати, спочатку потрібно щось закінчити. Ведуча пояснила, що вона розслабляється в лазні.Окрім того, жінка пожартувала з приводу своєї недавньої травми. Напередодні на репетиції шоу "Танці з зірками", де Марченко брала участь, ведуча зламала три ребра і була змушена покинути проект.

"Доволі сміливе фото; навіть не впізнала; ніколи не бачила фото такого характеру у вас на сторінці; відвертий знімок; ось як ви відпочиваєте - теж так хочу; шикарно жити не заборониш", - пишуть підписники ведучої в коментарях до фото.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що Марченко опублікувала фото рентгенівських знімків, на яких показала, що у неї зламано два ребра. Телезірка відзначила, що цю травму вона отримала ще на етапі репетицій до прямих ефірів, але зараз лікарі рекомендували покинути "Танці з зірками", щоб не виник рецидив.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?