Масове вбивство в Керчі: Путін назвав свою версію трагедії
Категорія
Події
Дата публікації

Масове вбивство в Керчі: Путін назвав свою версію трагедії

Масове вбивство в Керчі: Путін назвав свою версію трагедії
Джерело:  online.ua

Президент Росії Володимир Путін стверджує, що масове вбивство в навчальному закладі в окупованій Керчі спровокувала, в тому числі, глобалізація через інтернет. З даною заявою він виступив на засіданні Міжнародного дискусійного клубу "Валдай", передає ONLINE.UA.

"Це, в тому числі, судячи з усього, результат глобалізації. У соцмережах, в інтернеті цілі спільноти створені… Молоді люди з нестійкою психікою псевдогероїв для себе створюють. Це означає, що ми погано реагуємо на умови, що змінюються в світі", – сказал президент Росії.

Окрім того, очільник Кремля додав, що молодь "хапає цей сурогат героїзму", тому що для неї не створюють "потрібного, цікавого і корисного контенту".

Нагадаємо, кількість жертв стрільця, який влаштував масове вбивство в політехнічному коледжі Керчі, збільшилася до 21 людини. Вдень 18 жовтня загинула поранена студентка, яку вертольотом перевозили до Сімферополя.

 Як повідомляв ONLINE.UA, студенти коледжу в Керчі зняли моторошне відео під час жахливої стрілянини у приміщенні навчального закладу. На записі чутно гучні постріли та крик переляканих студентів і викладачів, які намагаються втекти від нападника і сховатися у безпечному місці.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?