Вони просто здохнуть: Путін шокував новою неочікуваною заявою
Категорія
Політика
Дата публікації

Вони просто здохнуть: Путін шокував новою неочікуваною заявою

Вони просто здохнуть: Путін шокував новою неочікуваною заявою
Джерело:  online.ua

Президент Росії Володимир Путін стверджує, що РФ здатна на ядерний удар тільки в разі удару у відповідь. За його словами, в такому випадку, росіяни стануть мучениками і потраплять в рай. З даною неочікуваною заявою він виступив на засіданні Міжнародного дискусійного клубу "Валдай", передає ONLINE.UA.

"У нас немає в нашій концепції використання ядерної зброї, як превентивного удару. Наша концепція - це відповідь на зустрічний удар... РФ готова застосувати ядерну зброю "тільки тоді, коли переконається в тому, що хтось, потенційний агресор, завдає удару по Росії", - сказав очільник Кремля.

Він також переконує, що суть ядерної доктрини Росії "у відповідь на зустрічний удар".

"Агресор повинен знати, що відплата неминуча, що він буде знищений. Ми жертви агресії, ми як мученики потрапимо в рай, а вони просто здохнуть, тому що навіть покаятися не встигнуть", - заявив президент РФ.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що прес-секретар президента РФ Дмитро Пєсков прокоментував слова американського лідера Дональда Трампа про можливість причетності глави російської держави Володимира Путіна до вбивств і отруєнь. Речник Кремля стверджує, що цю заяву не варто розцінювати серйозно.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?