Масове вбивство в Керчі: опубліковані фото всіх загиблих
Категорія
Події
Дата публікації

Масове вбивство в Керчі: опубліковані фото всіх загиблих

Масове вбивство в Керчі: опубліковані фото всіх загиблих
Джерело:  online.ua

У мережі були опубліковані фото усіх жертв масового вбивства в окупованій Керчі, яких 17 жовтня в політехнічному коледжі розстріляв студент Владислав Росляков. Знімки всіх загиблих оприлюднило видання "КП".

Серед вбитих у коледжі – 15 студентів, з яких 6 неповнолітніх та 5 дорослих осіб.

Проте, кількість жертв керченської трагедії може зрости, у постраждалих і вбитих мінно-вибухові травми.

Варто зазначити, що у цьому списку загиблих немає самого стрільця Владислава Рослякова, який, згідно з офіційною інформацію, після скоєння теракту наклав на себе руки пострілом з рушниці в підборіддя.

Нагадаємо, 17 жовтня у політехнічному коледжі в окупованій Керчі хлопець влаштував масовий розстріл людей. Після цього він підірвав бомбу та застрелився у бібліотеці. Підозрюваним у скоєнні злочину є Владислав Росляков – студент цього ж коледжу. Внаслідок масового побоїща в Керчі загинула 21 людина, ще понад 50 осіб зазнали поранень.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що перед скоєнням кривавої бійні в політехнічному коледжі в Керчі, студент Влад Росляков, який скоїв масове вбивство в навчальному закладі, шукав в пошуковику, як зробити саморобний вибуховий пристрій.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?