У Керчі прощаються із загиблими внаслідок масового вбивства - відео
Категорія
Події
Дата публікації

У Керчі прощаються із загиблими внаслідок масового вбивства - відео

У Керчі прощаються із загиблими внаслідок масового вбивства - відео
Джерело:  YouTube

19 жовтня в Керчі, в окупованому Криму, проходить церемонія прощання із загиблими внаслідок вибуху та масового розстрілу людей у політехнічному коледжі. Прощання із загиблими відбувається навпроти пам’ятника Леніну, передає ONLINE.UA з посиланням на  "Kerch.FM".

Зазначається, що в ряд встановили 17 прихованих чорною тканиною підставок, на яких розмістили закриті труни з тілами загиблих. Також поруч стоять червоні столи, накриті бордовою матерією, на кожному яких – фотографія та табличка з ім'ям покійного, а позаду трун у шеренгу вишукувались одягнені у форму співробітники силових структур.

Також на панахиді присутні вишикувані у шеренгу студенти місцевого медколеджу, що надавали допомогу потерпілим одразу після нападу.

Окрім того, відомо, що у церемонії беруть участь так званий "очільник Республіки Крим" Сергій Аксьонов, члени кримського уряду, депутати Держдуми та члени Ради Федерації, депутати "Держради РК", зокрема "спікер" Володимир Константинов, а також представники "місцевої влади", духовенства та громадськості.

Як повідомляв ONLINE.UA,  студенти коледжу в Керчі зняли моторошне відео під час жахливої стрілянини у приміщенні навчального закладу.  На записі чутно гучні постріли та крик переляканих студентів і викладачів, які намагаються втекти від нападника і сховатися у безпечному місці.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?