Масове вбивство в Керчі: очевидець розповів про героїчний вчинок загиблих юнаків
Категорія
Події
Дата публікації

Масове вбивство в Керчі: очевидець розповів про героїчний вчинок загиблих юнаків

Масове вбивство в Керчі: очевидець розповів про героїчний вчинок загиблих юнаків
Джерело:  online.ua

Хлопець, який став свідком моторошних подій у політехнічному коледжі в Керчі, розповів про героїчний вчинок неповнолітніх хлопців, які стали жертвами трагедії. За його словами, юнаки вирішили захистити дівчат та відволікли стрільця тим, що кидали у нього каміння.

Про це студент Керченського політехнічного коледжу Артур Колеснік розповів в коментарі ТАСС, передає ONLINE.UA.

"Хлопці-першокурсники, які тільки-но випустилися з 9 класу школи, які провчилися у коледжі всього два місяці, почали закидати стрільця камінням. В цей час за його спиною ( Рослякова – ред.) відходили інші діти, переважно дівчатка", - розказав очевидець.

Хлопець наголосив, що студенти вирішили взяти вогонь на себе, відволікти нападника.

"Дівчатка змогли якось втекти, а ці хлопці...Всі четверо загинули", – зазначив студент.

Нагадаємо, в російському Національному антитерористичному комітеті раніше також заявляли, що масове вбивство в коледжі Керчі підготували і організували інші виконавці, а не 18-річний студент, який підірвав кілька бомб і розстріляв учнів і викладачів. В результаті загинула 21 людина, більшість з них — студенти. Постраждали 68 осіб.

Як повідомляв ONLINE.UA, 19 жовтня в Керчі, в окупованому Криму, проходить церемонія прощання із загиблими внаслідок вибуху та масового розстрілу людей у політехнічному коледжі.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?