Принца Гаррі помітили в обіймах молодої дівчини - вражаюче фото
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Принца Гаррі помітили в обіймах молодої дівчини - вражаюче фото

Принца Гаррі помітили в обіймах молодої дівчини - вражаюче фото
Джерело:  online.ua

Подружжя принц Гаррі і Меган Маркл перебувають з офіційним візитом в Австралії. Герцог Сассекський без вагітної дружини піднявся на найбільший міст у Сіднеї – Харбор-Брідж, де журналісти сфотографували його в обіймах симпатичної дівчини, передає ONLINE.UA посиланням на Daily Mail.

"Компанію Гаррі склав прем'єр-міністр Австралії Скотт Моррінсон. Відомо, що вагітна дружина принца Меган Маркл після напруженого дня на пляжі Бонді-біч не була присутня на заході. Однак спершу планувалося, що вона також підніметься на міст, але, як пише джерело, місяць тому її ім'я було таємничо видалено зі списків", - сказано в повідомленні.

Окрім того, до принца Гаррі і Моррінсона приєдналися чотири учасники з австралійської команди "Ігри нескорених" (міжнародні ігри в паралімпійському стилі, створені принцом), зокрема Лука Хілл, Рут Хант, Хейді Джостен та Майкл Ліддіард.

Журналісти уважно стежили за кожним кроком молодого герцога - їм вдалося зробити цікаву світлину, на якій Гаррі обіймає молоду привабливу альпіністку. Варто зазначити, що Меган Маркл поки не коментувала цей випадок, як і сам герцог.

Як повідомляв ONLINE.UA, принц Гаррі мав намір освідчитися Челсі Деві, однак трапилася подія, яка кардинально змінила його плани.

5bc9b93420620
5bc9b93b3af1c

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?