"Перше романтичне побачення": Меркель і Макрона помітили разом в барі
Категорія
Світ
Дата публікації

"Перше романтичне побачення": Меркель і Макрона помітили разом в барі

"Перше романтичне побачення": Меркель і Макрона помітили разом в барі
Джерело:  ТСН

Канцлерку Німеччини Ангелу Меркель і президента Франції Еммануеля Макрона помітили разом в барі в Брюсселі. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на "ТСН"
Вказано, що політики після напружених переговорів по Brexit вирішили піти в бар в центрі міста. До Макрона і Меркель також приєдналися прем'єри Бельгії та Люксембургу. Вони пили пиво і їли картоплю фрі.

У мережі активно обговорють цей випадок, жартуючи, що навіть світовим лідерам потрібен час, щоб відпочити і насолодитися "шкідливою їжею".

"Розслабляються, як вміють; стали ближче до народу; як на мене, це просто спроба показати, що вони прості смертні, хоча всі прекрасно знають, що це не так: дуже миле фото - хоч якісь політики залишаються друзями, а не стають зразу ж ворогами; може в Макрона і Меркель було перше романтичне побачення, а інші їм просто заважали?; Макрон дивує кожен день; гарна була б пара; найкращий політичний дует на побаченні", - жартують користувачі соцмереж.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що  Меркель окреслила європейські перспективи України. Вона заявила, що ЄС знадобиться 10 років, щоб продумати кроки для української та грузинської євроінтеграції.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?