Неочікувано: Facebook шукає менеджера з політики для України
Категорія
Технології
Дата публікації

Неочікувано: Facebook шукає менеджера з політики для України

Неочікувано: Facebook шукає менеджера з політики для України

Відома американська компанія Facebook відкрила вакансію менеджера з публічної політики для України. Про це повідомляється на сайті соцмережі, передає ONLINE.UA з посиланням на "Радіо Свобода".

"Ми шукаємо відмінного комунікатора, який зможе поєднувати пристрасть до таких інтернет-послуг, які надає Facebook, і глибоке знання політичної та регуляторної динаміки в Україні та, бажано, у всьому східноєвропейському регіоні", – сказано в повідомленні.

Окрім того, зазначається, що новий співробітник компанії працюватиме в офісі Facebook у Варшаві.

 Головний обов’язок менеджера - моніторинг законодавства і нормативних питань, які стосуються соцмережі Facebook в Україні. Він також буде представляти Facebook на зустрічах з урядовими чиновниками і на громадських заходах.

Нагадаємо, у квітні 2018 року розгорівся скандал навколо витоку даних в соцмережі Facebook. Це сталося, коли стало відомо, що аналітична компанія Cambridge Analytica отримала дані 87 млн користувачів соцмережі, які могли бути використані при втручанні в президентські вибори в США в 2016 році. Глава соцмережі Марк Цукерберг після цього висловив готовність співпрацювати з регуляторами.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що американська компанія Facebook почне перевіряти достовірність інформації на фотографіях і відеороликах. Таким чином  адміністрація соцмережі буде боротися з "російськими пропагандистами", які поширюють фейкові новини.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?