"Не напружуюся": Путін розказав анекдот після заяви про трагедію в Керчі
Категорія
Світ
Дата публікації

"Не напружуюся": Путін розказав анекдот після заяви про трагедію в Керчі

"Не напружуюся": Путін розказав анекдот після заяви про трагедію в Керчі
Джерело:  online.ua

Російський президент Володимир Путін розказав анекдот, коли його запитали про відносини РФ та США. За його словами, Росія нікого не напружує і не створює проблем у міжнародних справах. Варто зазначити, що своєрідний анекдот очільника Кремля прозвучав після того, як він назвав свою версію трагедії в Керчі - саме це розізлило користувачів соціальних мереж, передає ONLINE.UA.

"Є такий жарт, старий, з бородою. Може, хтось не знає, то буде цікаво. Звучить він так: запитання: "Як ви розслабляєтеся?" Відповідь: "Я не напружуюсь". Те ж саме стосується напруги в міжнародних справах. Ми не напружуємо нікого, ми не створюємо жодних проблем", - розповів анекдот Путін.

Мережу збурила подібна витівка очільника Кремля, який дозволив собі розповідати жарти, коли в Керчі прощаються із загиблими в результаті масового розстрілу.

"Анекдот вирішив розповісти? Він серйозно?; в Керчі траур, а йому смішно; те, що він не напружується - давно уже всім зрозуміло; це ж потрібно було до такого додуматися; і ця людина - президент РФ!", - обурюються користувачі соцмереж в коментарях до відео.

Як повідомляв ONLINE.UA, президент Росії Володимир Путін стверджує, що масове вбивство в навчальному закладі в окупованій Керчі спровокувала, в тому числі, глобалізація через інтернет.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?