В США збили на смерть відому модель - шокуючі подробиці
Категорія
Події
Дата публікації

В США збили на смерть відому модель - шокуючі подробиці

В США збили на смерть відому модель - шокуючі подробиці
Джерело:  online.ua

У США в результаті ДТП загинула відома 30-річна модель, "Міс Каліфорнія" Яна Лаврентьєва - жінку на пішохідному переході на смерть збив позашляховик, передає ONLINE.UA з посиланням на Daily Mail.

Зазначається, що вона переходила дорогу на пішохідному переході. У цей час, звернувши увагу на запас часу, вона зупинилася, щоб зняти незручне взуття. Тоді її збив автомобіль, а водій утік із місця злочину.

Відомо, що перед трагедією Яна вечеряла у ресторані з чоловіком Євгеном і друзями. Після завершення вечері вона з подругами вийшла купити кави.

"Ми не встигли зреагувати. Усе сталося так швидко, ми нічого не могли зробити", – розповіла подруга журналістам і додала, що зелене світло мало горіти ще 18 секунд.

Жінку зразу ж завезли у лікарню у критичному стані, де вона згодом померла.

"Ми були щасливою родиною. Увесь час проводили разом. Але поки я не хочу говорити дітям, що їхньої мами не стало... Це завдасть їм занадто багато болю", - заявив чоловік загиблої.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що у  ніч з 2 на 3 червня в Киргизстані сталася смертельна аварія, в якій загинула "Місіс світу-2018" Санія Шакірова.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?