Хочу, щоб Усик мене побив: Белью здивував неочікуваною заявою
Категорія
Спорт
Дата публікації

Хочу, щоб Усик мене побив: Белью здивував неочікуваною заявою

Хочу, щоб Усик мене побив: Белью здивував неочікуваною заявою
Джерело:  online.ua

Британський боксер Тоні Белью надіється, що його бій з абсолютним чемпіоном світу у важкій вазі Олександром Усиком буде неймовірно видовищним. Він також додав, що супротивник повинен його побити, передає ONLINE.UA з посиланням на Givemesport.com.

"Я намагаюся не дивитися в майбутнє, але сподіваюся, що наше протистояння триватиме більше двох раундів. Я не хочу, щоб наш поєдинок закінчився швидко, адже це головний бій в моєму житті, і я хочу, щоб Усик побив мене.Я збираюся перемогти 10-го листопада, але хочу отримати дуже жорстокий двобій, щоб по його закінченню я міг сказати: з мене вистачить. Саме через це я підписав контракт на бій проти Олександра Усика. Мені не потрібна легка перемога, як це сталося під час бою з Девідом Хеєм", - сказав Белью.

Британський боксер наголосив, що після цього бою фанати більше не побачать його на ринзі. Також Белью стверджує, що йому необхідно скинути ще 13 кілограмів.

"Для мене це не проблема", - переконує британець.

Раніше ONLINE.UА повідомляв, що  Белью назвав єдину умову  щодо майбутнього бою з Усиком.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?