У Росії на заводі піротехніки стався потужний вибух - фото і відео
Категорія
Події
Дата публікації

У Росії на заводі піротехніки стався потужний вибух - фото і відео

У Росії на заводі піротехніки стався потужний вибух - фото і відео
Джерело:  online.ua

У Росії, в населеному пункті Малі Колпани, прогримів потужний вибух на заводі з виробництва піротехніки "Авангард". Про це повідомили в прес-службі адміністрації регіону, передає ONLINE.UA з посиланням на "Інтерфакс".

Вказано, що вже створено оперативний штаб та з'ясовуються обставини події.

"На місце виїхали МНС і пожежні служби", - сказали в адміністрації.

У виданні повідомили, що у них поки немає інформації про постраждалих.


Тelegram-канал Mash пише, що вибух стався в чотириповерховій виробничій будівлі, коли в ній перебували люди.

"Три людини знаходяться під завалами на території гатчинского заводу "Авангард"... Одну людину відвезли в лікарню", - йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, вранці 9 жовтня поблизу міста Ічня в Чернігівській області, в районі сіл Дружба та Августовка, почалися вибухи на складі з боєприпасами. Місцеве населення терміново евакуювали. Служба автомобільних доріг області заявила про обмеження руху на деяких ділянках.

Як повідомляв ONLINE.UА, міністр оборони Степан Полторак припускає, що хтось заклав боєприпаси для підриву сховищ на 6-му арсеналі зброї поблизу Ічні в Чернігівські області.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?