Я живий, вона ні: актори розповіли про смертельну аварію, в якій загинула Поплавська
Категорія
Події
Дата публікації

Я живий, вона ні: актори розповіли про смертельну аварію, в якій загинула Поплавська

Я живий, вона ні: актори розповіли про смертельну аварію, в якій загинула Поплавська
Джерело:  online.ua

Актори "Дизель шоу", що вижили в страшній ДТП під Києвом, в якій загинула Марина Поплавська, не можуть прийти до тями після трагедії. Вони відмовляються повірити в те, що сталося, і публікують зворушливі пости в соцмережі, в яких сумують за своєю загиблою колегою, повідомляє ONLINE.UA.

"Я живий, вона ні", - написав на своїй сторінці в соцмережі Єгор Крутоголов, який також постраждав в ДТП під Києвом.

Колеги і друзі актора висловлюють йому слова підтримки і співчувають через загибель Поплавської. Вони пропонують будь-яку допомогу акторам, які потрапили в трагічну аварію.

"Так боляче ... Єгор Крутоголов, живи !!! Одужуйте з Яною ... Марина назавжди в наших серцях ... в цьому світі немає справедливості, у нього свої, невідомі нам закони ...", "Не можу зрозуміти, як водій з його досвідом і вашої спільною історією роз'їздів не зміг/не побачив/не встиг роз'їхатися з вантажівкою ... Вічна пам'ять Францівні. Реально сльози заважають говорити ...","Ми всі сумуємо від цієї жахливої втрати. Єгор, хлопці, ви тримайтеся! Сил вам витримати цю трагедію","Відмовляюся вірити. З грудкою в горлі пишу слова підтримки всій команді і рідним. Для мене Марина завжди буде жива! Тримайтеся хлопці", - сумують українці за Мариною Поплавською і підтримують її колег в мережі.

Нагадаємо, смертельна аварія під Києвом, в якій загинула актриса "Дизель шоу" Марина Поплавська сталася вранці 20 жовтня. Автобус, в якому їхала команда шоу зі Львова до Києва, на величезній швидкості врізався у вантажівку.

В результаті ДТП Поплавська загинула, а ще четверо акторів з травмами були госпіталізовані. Серед них - Єгор Крутоголов та Яна Глущенко. Прес-служба шоу повідомила, що загрози для життя травмованих акторів немає.

Раніше ONLINE.UA публікував моторошні фото і відео з місця ДТП під Києвом, в якій загинула Марина Поплавська.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?