Керченський стрілок навчився вбивати під патронатом МВС Росії: розсекречений цікавий документ
Категорія
Події
Дата публікації

Керченський стрілок навчився вбивати під патронатом МВС Росії: розсекречений цікавий документ

Керченський стрілок навчився вбивати під патронатом МВС Росії: розсекречений цікавий документ
Джерело:  online.ua

Кримські окупанти розсекретили кілька фактів про керченського стрілка Влада Рослякова, який влаштував масове вбивство в коледжі Керчі 17 жовтня. Як виявилося, він проходив курси стрільби влітку 2018 року, а за тиждень до трагедії брав участь у стрільбах в "Артеку", які проводилися під патронатом МВС Росії, повідомляє ONLINE.UA.

У центрі підготовки "Егіда +", де Рослякова навчили стріляти, розповіли, що курси проходили одним днем на протязі шести годин. По їх закінченню Росляков отримав сертифікат. Викладачі запам'ятали його, як цілеспрямованого юнака, який немов ковтав знання по зброї і безпечного з нею поводження.

У мережі також з'явився коментар знайомої сім'ї керченського стрілка. Вона розповіла, що Влад три роки збирав на зброю, підробляючи на канікулах. Вона також повідомила, що в квартирі у Рослякових був сейф для зброї, та підтвердила, що Влад їздив до Сімферополя навчатися стрільбі.

Поряд з цим в мережі з'явилися фото Влада Рослякова, який брав участь в змаганнях зі стрільби в "Артеку". У повідомленнях зазначено, що стрільби в "Артеку" проходили 10 жовтня, всього за тиждень до керченської трагедії. А проводилися вони під патронатом МВС Росії.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що психіатр, який дав дозвіл на користування зброєю керченському стрілку, запевнив, що Влад Росляков був абсолютно здоровою і нормальною людиною.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?