А ми прямою дорогою в рай: Макаревич жорсткою піснею висміяв заяву Путіна про ядерний удар
Категорія
Світ
Дата публікації

А ми прямою дорогою в рай: Макаревич жорсткою піснею висміяв заяву Путіна про ядерний удар

А ми прямою дорогою в рай: Макаревич жорсткою піснею висміяв заяву Путіна про ядерний удар
Джерело:  online.ua

Відомий російський музикант і фронтмен групи "Машина времени" Андрій Макаревич, відомий жорсткою критикою російської влади, написав нову пісню, яка стала відповіддю на погрози Путіна про ядерний удар.

Макаревич опублікував в соцмережі красномовне відео, в якому в пісенній формі висміяв гучні заяви Путіна, передає ONLINE.UA.

Музикант в іронічній формі переказав заяву російського глави, який на засіданні Міжнародного дискусійного клубу "Валдай" пригрозив всьому світу ядерним ударом, якщо з'явиться відповідна загроза.

"На форумі вчора без злоби, без апломбу, нам головний розповів - красень молодець! - в загашнику у нас лежить така бомба, що підпалиш запал і всієї Землі *** (кінець). Але це не біда, нас з вами чекає нагорода, на кой нам цей світ, коли настає край. Згаснуть без сліду все дев'ять мільярдів, а ми - до одного -прямою дорогою в рай ", - заспівав у пісні Макаревич.

Увага! Відео містить нецензурну лексику

Нагадаємо, Путін на "Валдаї" пригрозив ударом будь-якому агресорові і пообіцяв знищити його в разі атаки шляхом ядерного удару. При цьому російський глава висловив упевненість, що "все росіяни, як мученики, потраплять в рай, а жителі країни-агресора просто сдохнуть".

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що Порошенко виступив з гучною заявою про Путіна, який терпить повне фіаско.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?