Нічого, будемо жити як в СРСР: Медведєв виступив з новою обурливою заявою
Категорія
Політика
Дата публікації

Нічого, будемо жити як в СРСР: Медведєв виступив з новою обурливою заявою

Нічого, будемо жити як в СРСР: Медведєв виступив з новою обурливою заявою
Джерело:  online.ua

Прем'єр-міністр Росії Дмитро Медведєв заявив, що санкції для РФ не є питанням життя і смерті. Він заявив, що Росія може десятиліттями жити під санкціями, як це було в СРСР, тому нікому не буде поступатися в цьому питанні.

З такою заявою Медведєв виступив за підсумками переговорів з прем'єр-міністром Бельгії Шарлем Мішелем, повідомляє ONLINE.UA з посиланням на ТАСС.

"Не ми ці санкції почали вводити, і не нам припиняти їх дію. СРСР десятиліттями жив в умовах санкцій, і нічого. Відмова від санкцій - взаємовигідна справа, але Росія не повинна переконувати партнерів скасувати обмеження, їй це не потрібно. Якщо це потрібно нашим європейським колегам, вони самі повинні з цією ініціативою вийти. Не хочуть - ми будемо жити і далі з санкціями", - заявив Медведєв.

При цьому прем'єр-міністр Росії вважає, що в санкціях немає нічого хорошого. Він не заперечує, що обмеження уповільнюють розвиток як РФ, так і Європи. Російський прем'єр оцінив збитки ЄС через антиросійські санкції в 100 млрд євро, але не уточнив втрати Росії.

Також Медведєв додав, що на сьогоднішній день відношення Росії і Євросоюзу повністю деградували, через що чекати чогось доброго не варто. Він зазначив, що російська сторона зараз не має можливості обговорювати найскладніші питання сучасного порядку денного, що негативно відбивається на сіутаціі в світі.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що Медведєв попередив росіян про довгий і важкий період, який триватиме близько шести років через санкції проти Росії.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?