США зневажають весь світ: у Москві звинуватили Вашингтон у "безпардонній брехні"
Категорія
Політика
Дата публікації

США зневажають весь світ: у Москві звинуватили Вашингтон у "безпардонній брехні"

США зневажають весь світ: у Москві звинуватили Вашингтон у "безпардонній брехні"
Джерело:  online.ua

Вашингтон продовжує демонструвати вороже ставлення до Москви і презирство до всього світу, поширюючи "безпардонну брехню" про російське втручання у вибори в США в 2016 і 2018 роках.

З новими закидами і звинуваченнями на адресу американської влади виступив заступник голови російського МЗС Сергій Рябков, коментуючи арешт росіянки, яку підозрюють у втручанні в вибори в США, повідомляє ONLINE.UA.

У коментарі Рябкова, розміщеного на сайті російського дипвідомства, йдеться, що у Вашингтоні знову "фабрикують" привід для введення нових антиросійських санкцій. Цим приводом в Москві називають вибори в конгрес США, які відбудуться 6 листопада.

"Вашингтон веде "наклепницьку кампанію", причини якої криються у внутрішньополітичних протиріччях у США. Ця кампанія продиктована прагненням деяких американських політиків отримати переваги в міжпартійних чварах і одночасного тиску на Росію", - вважає Рябков.

При цьому представник російського МЗС переконаний, що сфабриковані приводи для введення нових санкцій проти Росії лише зашкодять США, де "переоцінюють свої можливості". Рябков сподівається, що багато країн світу дадуть жорстку відсіч Вашингтону, так як не стануть терпіти зневагу США на свою адресу.

Нагадаємо, нової фігуранткою справи про російське втручання в американські вибори стала росіянка Олена Хусяйнова, яку вже затримали в США. Мін'юст звинуватив її в змові з метою нашкодити політичній системі в США шляхом втручання у виборчий процес 2016 і 2018 років.

Як виявилося, затримана росіянка була головним бухгалтером "Проекту Лахта", який, за інформацією Мін'юсту, фінансувався олігархом Євгеном Пригожиним, відомим як "кухар Путіна", і двома подкотнрольнимі йому компаніями. В американському відомстві відзначають, що бюджет цього проекту за останні два роки склав 35 млн доларів. В рамках нього російська сторона створила тисячі облікових записів в соціальних мережах та електронних поштових скриньок від імені американських громадян, що було націлене на надання впливу на політичну ситуацію в США.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що Трамп побічно визнав, що Росія втручалася у вибори в США.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?