Бойовики посилили наступ на Донбасі: ЗСУ відбили атаку
Категорія
Події
Дата публікації

Бойовики посилили наступ на Донбасі: ЗСУ відбили атаку

Бойовики посилили наступ на Донбасі: ЗСУ відбили атаку
Джерело:  online.ua

Бойовики змінили тактику наступу на Донбасі. Вони посилили обстріли на Донецькому і Маріупольському напрямках, а також провели провокації поблизу КПВВ "майорськ". В ході бойових дій один український захисник отримав поранення.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на прес-центр штабу ООС.

Всього за минулу добу ворог 17 разів відкривав вогонь по позиціях ЗСУ. Під обстріл потрапили захисники Шумів, Авдіївки, Верхньоторецька, Опитного, Пєсков, Тарамчука, Мар'їнки, Красногоровки, Новомихайлівки, Широкино, Лебединського і Гнутового. Там бойовики застосовували гранатомети, кулемети, стрілецьку зброю і протитанкові керовані ракети.

Провокацінний ворожий обстріл також був проведений в районі КПВВ "Маойрськ". Там у вечірній час ворог відкрив вогонь зі стрілецької зброї, в результаті чого було пошкоджено повітряний балон надувного модуля. У момент обстрілу в наметі перебували мирні громадяни, але на щастя, жертв уникнути вдалося.

В ніч з 20 на 21 жовтня, бойовики обстріляли українських військових в районі Попасної. Втрат ООС не допущено. За даними розвідки, в ході бойових дій протягом минулої доби було знищено одного і поранено четверо бойовиків.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що в "ДНР" істерика через рішення Москви по новому ватажкові так званої республіки.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?