Глава Інтерполу може бути убитий: дружина розкрила подробиці зникнення Мена Хунвея
Категорія
Світ
Дата публікації

Глава Інтерполу може бути убитий: дружина розкрила подробиці зникнення Мена Хунвея

Глава Інтерполу може бути убитий: дружина розкрила подробиці зникнення Мена Хунвея
Джерело:  CNN

Главу Інтерполу Мена Хунвея, який пропав при загадкових обставинах, вже могли вбити. Його дружина вважає, що китайська влада може зробити що завгодно, передає ONLINE.UА з посиланням на CNN.

Дружина Мена Хунвея підкреслила, що її чоловік зазнав політичного переслідування в Китаї. Вона не виключає, що главу Інтерполу вже могли вбити.

"Я думаю, що це політичне переслідування. Я не впевнена, що він ще живий. Вони жорстокі і брудні ... Вони можуть зробити що завгодно", - заявила дружина Мена Хунвея.

Нагадаємо, Мен Хунвей пропав при загадкових обставинах наприкінці вересня в Китаї, куди відправився у відпустку. Понад тиждень офіційний Пекін приховував затримання глави Інтерполу, і лише 5 жовтня стало відомо, що він знаходиться під вартою у справі про корупцію.

Влада Китаю заявила, що підозрює Хунвея в порушенні закону і зараз той знаходиться під контролем і розслідуванням нового антикорупційного органу країни. Який саме закон порушив Хунвей, офіційний Пекін не уточнив.

Після цього генеральний секретаріат в Ліоні отримав прохання про складання повноважень з боку Мена Хунвей як президента Інтерполу. За правилами організації, виконувачем обов'язків голови став старший віце-президент Кім Чон Ян. Нового главу організації оберуть під час сесії Генеральної Асамблеї Інтерполу, яка пройде в Дубаї з 18 по 21 листопада.

Раніше ONLINE.UА повідомляв, що ЗМІ дізналися причину затримання глави Інтерполу в Китаї.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?