Ігри Нескорених 2018: українські спортсмени завоювали першу медаль
Категорія
Спорт
Дата публікації

Ігри Нескорених 2018: українські спортсмени завоювали першу медаль

Ігри Нескорених 2018: українські спортсмени завоювали першу медаль
Джерело:  online.ua

У неділю, 21 жовтня, в австралійському Сіднеї стартували міжнародні змагання "Ігри Нескорених", в яких беруть участь 15 українських спортсменів. У перший день ігор, які проводяться для колишніх і діючих військових, які стали інвалідами, українська збірна завоювала першу медаль - її володарем став Денис Фіщук, який посів третє місце у велогонці, повідомляє ONLINE.UА з посиланням на прес-службу Міноборони України.

 Денис Фіщук завоював бронзову медаль на Іграх Нескорених-2018

Перший медаліст на "Іграх Нескорених" від збірної України прокоментував свій успіх. Денис Фіщук зізнався, що задоволений своїм виступом на змаганнях. Він запевнив, що зробив, все що міг.

Денис Фіщук є одним з 15-ти українських спортсменів, які візьмуть участь в Іграх Нескорених-2018. вони змагатимуться в шести видах спорту - в пауерліфтингу, у веслуванні на тренажерах, в легкій атлетиці, в плаванні, в стрільбі з лука і у велоспорті на шосе.

Змагання триватимуть впродовж тижня, до 27 жовтня включно. Вони охоплять весь Сідней - від Олімпійського парку до порту Сідней-Харбор.

Нагадаємо, змагання "Ігри Нескорених" проводяться з 2014 року з ініціативи британського принца Гаррі. Турніри проходять в різних країнах для спортсменів з інвалідністю, які були або є військовими.

Раніше ONLINE.UА повідомляв, що на юнацькій Олімпіаді 2018 збірна України досягла великого успіху.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?