Масове вбивство в Керчі: з'явилося повне шокуюче відео розстрілу в коледжі
Категорія
Події
Дата публікації

Масове вбивство в Керчі: з'явилося повне шокуюче відео розстрілу в коледжі

Масове вбивство в Керчі: з'явилося повне шокуюче відео розстрілу в коледжі
Джерело:  online.ua

На російському телебаченні показали повне відео масового вбивства в Керчі. Кадри були взяті з камер відеоспостереження - вони показують, як Влад Росляков розстріляв однокурсників і викладачів коледжу, повідомляє ONLINE.UА.

На початку відео видно, як керченський стрілок в футболці з написом "Ненависть" заходить в коледж з сумкою, в якій знаходиться зброя і бомба, через запасний вхід, де немає поста охорони.

Потім відео показує, як в коледжі лунає потужний вибух, після якого Росляков з рушницею в руках ходить по коридору і розстрілює всіх, хто попадається йому на шляху, а також стріляє в вікна і двері класів. Момент самогубства Влада Рослякова, який застрелився в бібліотеці коледжу, на відео не показали.

Слід зауважити, що на відео видно, як Рослякова в коледжі зустрів невідомий молодий чоловік. Його роль в злочині невідома.

Масове вбивство в коледжі Керчі - повне відео (18+):

Раніше ONLINE.UА повідомляв, що кримські окупанти оприлюднили документ, який підтверджує, що керченський стрілок проходив курси зі стрільби і вчився вбивати під патронатом МВС Росії, беручи участь у стрільбах в "Артеку".

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?