Привітай хвостиків: найбільший притулок для тварин в Україні святкує день народження
Категорія
Культура
Дата публікації

Привітай хвостиків: найбільший притулок для тварин в Україні святкує день народження

Привітай хвостиків: найбільший притулок для тварин в Україні святкує день народження
Джерело:  online.ua

21 жовтня найбільший притулок для бездомних тварин в Україні "Сіріус" святкує день народження. У 2018 року виповнюється рівно 19 років з дня його заснування, повідомляє ONLINE.UА.

Історія "Сіріуса" почалася з міні-притулку в Ясногородці, але за 19 років його директорка Олександра Мезинова зробила з нього найбільший притулок для бездомних тварин в Україні, площа якого сягає 4 га, на яких містять понад 2,5 тисячі кішок і собак.

За роки роботи "Сіріуса" свій теплий будинок знайшли понад 5 тисяч тварин. Крім цього волонтери та працівники притулку вакцинували, стерилізували і допомогли прилаштувати в добрі руки ще багато тисяч пухнастиків.

У день свого народження "Сіріус" закликав українців не забувати про тварин з притулку і ставиться до них відповідально, так як вони не іграшки. Там також поділилися планами на майбутнє, зізнавшись, що мріють побудувати притулок європейського рівня, в якому будуть створені максимально комфортні умови для тварин до того моменту, поки вони не потраплять в сім'ю. Також в притулку вірять в те, що в Україні приймуть важливий і, головне, діючий Закон про гуманне ставлення до тварин, який передбачатиме покарання для людей за знущання над ними.

Привітати притулок і тим самим підтримати його існування можна:

❤ Взявши хвостика з притулку додому! Це - найкращий подарунок.

❤ Будь-якою сумою на рахунок 5169 3305 1043 1114, БФ Сіріус (тільки ПриватБанк) або через сайт http://dogcat.com.ua/ (будь-який банк)

❤ І, звичайно ж, найкращий подарунок - це ви!

Притулок для бездомних тварин Сіріус знаходиться за адресою: Київська обл., Вишгородській р-н, с. Федорівка.

Раніше ONLINE.UА розповідав про пухнастих котиків і чарівних собачок, які мріють про затишний будинок в притулку "Сіріус".

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?