Трагічна загибель Поплавської в ДТП: розкритий обурливий факт про водія автобуса
Категорія
Події
Дата публікації

Трагічна загибель Поплавської в ДТП: розкритий обурливий факт про водія автобуса

Трагічна загибель Поплавської в ДТП: розкритий обурливий факт про водія автобуса
Джерело:  online.ua

Водій автобуса "Неоплан", на якому в ДТП на смерть розбилася зірка "Дизель шоу" Марина Поплавська, постійно їздив без напарника і завжди засинав за кермом.

Про це на своїй сторінці в соцмережі написала актриса Ольга Сумська, коментуючи трагедію, повідомляє ONLINE.UА.

Сумська написала, що на цьому автобусі "Неоплан" і з цим же водієм кілька днів тому їздив її чоловік та інші артисти. Вони розповідали, що водій засинав на ходу під час поїздки.

Нагадаємо, смертельна аварія, в якій загинула Марина Поплавська, сталася рано вранці 20 жовтня. Автобус, в якому їхала команда "Дизель шоу", на величезній швидкості врізався у вантажівку. Винним в аварії підозрюють водія "Неоплану", який не впорався з керуванням транспортного засобу, допустивши смертельну трагедію.

Крім Марини Поплавської, в аварії постраждали ще двоє акторів - Єгор Крутоголов та Яна Глущенко. Їх і ще двох людей госпіталізували в клініки, лікарі яких запевнили, що життю травмованих в ДТП нічого не загрожує.

У неділю, 21 жовтня з загиблою в ДТП Мариною Поплавською простилися в Києві. Церемонія прощання з актрисою пройшла в приміщенні "Жовтневого палацу" на Алеї Героїв Небесної Сотні.

Тисячі киян прийшли попрощатися з Мариною Поплавською. Вони згадували її як працелюбну актрису, яка була доброю і світлою жінкою зі сталевим характером.

22 жовтня тіло Марини Поплавської відвезуть в Житомир, звідки родом артистка. Там її поховають на Центральній Алеї Корбутовского кладовища.

Раніше ONLINE.UА повідомляв, що актори "Дизель шоу" розповіли про аварію, в якій загинула Марина Поплавська.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?