В "ЛНР" будуть заселяти бойовиків в порожні квартири: вже готують план рейдерського захоплення
Категорія
Події
Дата публікації

В "ЛНР" будуть заселяти бойовиків в порожні квартири: вже готують план рейдерського захоплення

В "ЛНР" будуть заселяти бойовиків в порожні квартири: вже готують план рейдерського захоплення
Джерело:  rbc.ua

Так звані "влади ЛНР" складають списки порожніх квартир, власники яких з початку конфлікту на Донбасі виїхали на підконтрольні Україні території. У них будуть заселяти бойовиків і лікарів.

Про підготовлюваний рейдерський план по незаконному захопленню порожнього житла в "ЛНР" розповів представник уповноваженого ВРУ з прав людини в Донбасі Павло Лисянський, передає ONLINE.UА з посиланням на РБК-Україна.

За інформацією Лисянського, яку він отримав від джерел в "ЛНР", в ОРЛО готують механізм легітимізації рейдерського захоплення порожній житлоплощі українців. На даний момент складаються списки, а після ці квартири передадуть у "власність комунального суспільства".

"Їм це потрібно, їм ці квартири потрібні, щоб розселяти військових і лікарів, які прибувають. Місцеві жителі ж бачать, що заїжджають російські військові .. Вони розробляють таку подобу закону, вони його поки обговорюють", - розповів Лисянський про те, як в "ЛНР" збираються віджимати квартири в українців.

Рейдерське захоплення квартир, які пустують в "ЛНР", окупанти планують завуалювати за словом "розквартирування". Списки на нього вже складаються в Красному Лучі, Антрациті та Свердловську.

Раніше ONLINE.UА повідомляв, що в окупованому Донецьку також масово віджимають квартири у місцевих жителів, які виїхали на підконтрольну Україні територію.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?