Це буде напад на Росію: в РФ шокували резонансною заявою
Категорія
Політика
Дата публікації

Це буде напад на Росію: в РФ шокували резонансною заявою

Це буде напад на Росію: в РФ шокували резонансною заявою
Джерело:  online.ua

Посол РФ в Білорусі Михайло Бабич заявив, що Кремль розцінить будь-який військовий напад на Білорусь як напад на Росію. Про це він повідомив в ефірі телеканалу "Беларусь 1", передає ONLINE.UA з посиланням на "ТАСС".

Так російський дипломат відреагував на можливість створення постійної американської бази в Польщі, яку обговорювали президент США Трамп і президент Польщі Дуда.

"Звичайно, це фактор тривожний, і нехтувати ним не можна... Дуже важливий момент і для наших білоруських партнерів і, головне, для всіх тих, хто щось задумує: напад на Білорусь, будь-який у військовому плані, буде розцінюватися як напад на Росію з усіма витікаючими з цього наслідками... У нас із нашими білоруськими партнерами абсолютне взаєморозуміння з цього питання: у нас діє регіональне угруповання військ і сил, і на сьогодні сформовані всі компоненти, які необхідні як для оборони, так і для удару у відповідь", - розповів дипломат.

Він також наголосив, що плани зі збільшення американського військового контингенту поблизу кордонів Росії і Білорусі не сприяють безпеці сусідніх країн.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше  Лукашенко зізнався, що вони з російським главою Путіним "як рідні" обговорюють різні питання, так як є лідерами близьких держав.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?