Масове вбивство в Керчі: ЗМІ повідомляють про нових постраждалих
Категорія
Події
Дата публікації

Масове вбивство в Керчі: ЗМІ повідомляють про нових постраждалих

Масове вбивство в Керчі: ЗМІ повідомляють про нових постраждалих

В результаті масового розстрілу у керченському коледжі на лікуванні у медзакладах Росії та анексованого Криму залишаються 50 осіб. Окрім того, до лікарень продовжують звертатися постраждалі внаслідок теракту.

Про це повідомляє "Інтерфакс" з посиланням на дані "МОЗ Криму", передає ONLINE.UA.

"У медичних організаціях Криму перебуває 25 осіб. ... 25 постраждалих - у медичних установах Москви і Краснодарського краю. За даними "МОЗ", до лікарень Криму ще звертаються постраждалі внаслідок теракту. Так, за останній час за допомогою звернулися ще три людини", - повідомили у відомстві.

Також вказано, що з Сімферопольської клінічної лікарні №6 на амбулаторне лікування виписали одного з постраждалих.

Нагадаємо, в російському Національному антитерористичному комітеті раніше також заявляли, що масове вбивство в коледжі Керчі підготували і організували інші виконавці, а не 18-річний студент, який підірвав кілька бомб і розстріляв учнів і викладачів. В результаті загинула 21 людина, більшість з них — студенти. Постраждали 68 осіб.

Як повідомляв ONLINE.UA, хлопець, який став свідком моторошних подій у політехнічному коледжі в Керчі, розповів про героїчний вчинок неповнолітніх хлопців, які стали жертвами трагедії.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?