Ігри нескорених-2018: українці здобули перше золото - фото і відео
Категорія
Спорт
Дата публікації

Ігри нескорених-2018: українці здобули перше золото - фото і відео

Ігри нескорених-2018: українці здобули перше золото - фото і відео
Джерело:  online.ua

Олександр Бєлобоков та Сергій Ільчицький здобули перші золоті медалі для української збірної на Invictus Games у Сіднеї.Про це повідомляє президент Петро Порошенко у Facebook і Міністерство оборони у Twitter, передає ONLINE.UA.

"Перші золоті медалі для української збірної на Invictus Games Sydney 2018! Вітаємо Олександра Бєлобокова та Сергія Ільчицького, які здобули ці вражаючі перемоги з веслування на тренажерах", – написав Порошенко.

"Так тримати! Не знижуйте темп", – додав президент

Зазначимо, що Ігри нескорених (Invictus Games) – це міжнародні ігри в паралімпійському стилі.В іграх, створених принцом Гаррі, беруть участь поранені військовослужбовці та пов'язані з ними ветерани у таких видах спорту як баскетбол на візках, волейбол сидячи і веслування в залі. «Invictus» з латиниозначає «непереможний», «незламний» або «нескорений». Перші Ігри нескорених відбулися 2014 року в Олімпійському парку королеви Єлизавети у Лондоні.

У церемонії відкриття 2014 року взяли участь принц Гаррі, прем'єр-міністр Девід Кемерон, принц Чарльз, Камілла, герцогиня Корнуольська, принц Вільям і Фредерік, кронпринц Данії. Захід також включав записане звернення від першої леді Сполучених Штатів Мішель Обами.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?