Спалена Біблія і не тільки: ЗМІ дізналися про таємний сейф керченського стрілка
Категорія
Події
Дата публікації

Спалена Біблія і не тільки: ЗМІ дізналися про таємний сейф керченського стрілка

Спалена Біблія і не тільки: ЗМІ дізналися про таємний сейф керченського стрілка
Джерело:  online.ua

Підозрюваний у масовому вбивстві у Керченському політехнічному коледжі в окупованому Криму Владислав Росляков перед нападом спалив свої особисті речі і закопав на пустирі сейф, передає ONLINE.UA з посиланням на "Пятый канал".

"Напередодні трагедії Владислав Росляков сховав сейф для зберігання зброї. На записі видно, як Росляков неквапливою ходою прямує до пустиря недалеко від свого будинку. У руках він тримає важкий ящик. В якийсь момент молодий чоловік переховується за кущами, а повертається вже з порожніми руками", - сказано в повідомленні.

Також зазначається, що цей пустир Росляков використовував як полігон для стрільби.

"Там же згодом знайшли спалену біблію і його особисті речі. Ящик поки не знайдений, передбачається, що напередодні масового вбивства Росляков міг його закопати", – передає ЗМІ.

Президент Росії Володимир Путін стверджує, що масове вбивство в навчальному закладі в окупованій Керчі спровокувала, в тому числі, глобалізація через інтернет.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що перед скоєнням кривавої бійні в політехнічному коледжі в Керчі, студент Влад Росляков, який скоїв масове вбивство в навчальному закладі, шукав в пошуковику, як зробити саморобний вибуховий пристрій.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?