"Соромлюся говорити про секс": відверте зізнання Кім Кардаш'ян приголомшило мережу
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

"Соромлюся говорити про секс": відверте зізнання Кім Кардаш'ян приголомшило мережу

"Соромлюся говорити про секс": відверте зізнання Кім Кардаш'ян приголомшило мережу
Джерело:  online.ua

Світська левиця та відома модель Кім Кардашян зізналася, що насправді соромиться говорити про секс, оскільки є дуже консервативною жінкою. Зірка пояснила, що на публіці їй доводиться одягати маску "дикої та гордої" жінки, але це тільки образ, передає ONLINE.UA з посиланням на Daily Mail.

"Смішно, але вдома я набагато більш консервативна, ніж на публіці. Моя публічна персона дика і сексуальна, але насправді я дуже соромлюся говорити про секс. Я дуже консервативна, коли мова йде про це. Однак я і дуже пихата, тому можу прийти на знімальний майданчик і оголитися перед групою з 50 осіб. А ось сам на сам, в інтимній атмосфері, я соромлива і невпевнена. У мене точно є дві різні особистості. Думаю, що материнство зробило мене більш впевненою в демонстрації своєї сексуальності" – заявила вона.

 Окрім того, красуня заявила, що припинила соромитися свого тіла, яке сильне змінилося під час час вагітності.

"Я набрала понад 30 кілограмів під час вагітності, не впізнавала себе і відчувала себе асексуальною. Думала, що більше ніколи не буду займатися сексом! Просто на душі було погано. Інтернет сміявся наді мною, порівнював з китом. Схуднути швидко не вийшло. Однак заявляю, що через вісім місяців я була у чудовій формі. І сказала собі: "Ти зробила це! Сама позбулася зайвої ваги і відчуваєш себе краще, ніж будь-коли", - зазначила модель.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що зірка реаліті-шоу Кім Кардаш’ян опублікувала нову світлину на своїй сторінці в Instagram. Фанати красуні в коментарях до фото розкритикували новий образ моделі, зазначивши, що на цьому знімку вона зовсім не схожа на себе і нагадує їм популярну американську акторку Меган Фокс.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?