Янукович: я готовий виступити з останнім словом
Категорія
Політика
Дата публікації

Янукович: я готовий виступити з останнім словом

Янукович: я готовий виступити з останнім словом
Джерело:  online.ua

Президент-втікач Віктор Янукович заявив, що абсолютно готовий виступити з останнім словом в Оболонському райсуді Києва в рамках процедури міжнародної правової допомоги. Про це повідомив його адвокат Віталій Сердюк, передає ONLINE.UA з посиланням на ТАСС.

"Віктор Янукович вже неодноразово за його особистим підписом вимагав забезпечити його виступ, але суд протягом всього цього періоду відмовляється забезпечити це, намагаючись нав'язати захисту вигадану процедуру допиту президента України через Skype", - заявив Сердюк.

За словами адвоката, Янукович вимагає, щоб остаточне рішення у справі винесли присяжні, проте суд "навіть не поставив це питання на розгляд". Він додав, що відповідну заяву від імені Януковича було подано близько місяця тому "після того, як фактично почався тиск на адвокатів, коли суд відмовився допитувати його, досліджувати матеріали експертиз, допитувати низку раніше викликаних свідків".

Нагадаємо, увечері 10 жовтня суд задовольнив клопотання адвоката Януковича про перерву в засіданні.

Як повідомляв ONLINE.UA раніше, навіть якби екс-президент України Віктор Янукович не попросив Путіна ввести війська в Україну, Росія все одно б захопила Крим. Вказано, що Путін вніс до Ради Федерації пропозицію ввести війська в Крим, щоб захистити росіян. У цій пропозиції Путін не згадував про лист Януковича.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?